Forcewebs © copyright 2013 WEBBSIDAN PÅ ENGELSKA PÅGÅENDE PROJEKT: WEWIEW IMAGE AGENCY

IT-säljare sökes

Forcewebs webbyrå söker en eller flera säljare av konsulttjänster inom webb/IT

Forcewebs planerar att expandera och ett viktigt steg på den vägen är att engagera kompetent IT-sälj. Vi söker kombinationen som sträcker sig från att ta fram heta leads, förhandla inom ramarna för våra villkor till att leverera färdigt avtal. Vi jobbar både mot ramavtal och enskilda projekt. Om du framgångsrikt kan hantera hela kedjan eller delar av den så är vi intresserade.

Forcewebs kompensationsplan för sälj ligger på 10 till 15% på nettosäljkostnaden för färdigt levererat sålt projekt eller ramavtal, beroende på hur bra deal du skapat. Del-leverans i form av heta leads, arrangera möten med kund eller leverera färdigt avtal kompenseras med del av de 10 till 15% på nettosälj som vi erbjuder. Observera att ett löpande ramavtal med kund också ger löpande kompensation så länge avtalet gäller.

Kvalifikationen för att vara säljare för Forcewebs är enkel…. Leverera resultat så får du bra betalt. Det förutsätter att du har begrepp om vad du säljer och har läggning/vana av att sälja, men det behöver vi väl egentligen inte säga, det vet du säkert redan.

Var du bor eller vill vara stationerad som säljare är upp till dig själv, men Forcewebs är lokaliserat i Stockholm och Sundsvall. Personliga kontakter företrädesvis i Stockholm, annars är telefon och Skype ett bra sätt att kommunicera.

Forcewebs tar även gärna emot tips på personer/företag som kan vara lämpliga för jobbet, om det visar sig vara en framgång som levererar sälj så kommer vi att premiera den som gav tipset.

Kontakta:

Martin
Tel: +46 70 936 8815
E-mail: martin.winstrand@forcewebs.com

Anders
Tel: +46 72 375 4938 eller +46 70 631 2859
E-mail: anders.magnusson@forcewebs.com


START TJÄNSTER POLICY PÅ GÅNG KONTAKT